14 ianuarie 2010

P.S.: I love you!

2009 a fost cel mai happy an of my life. Sentimentul că iubeşti şi eşti iubit la rândul tău, e unic şi incomparabil. E atât de frumos că nu vrei să-l pierzi şi câteodată simţi că e ireal ce se întâmplă cu tine.

Cu o iubire adevărată poţi trece peste orice munte ce-ţi iese în cale. Şi cel mai frumos lucru e că devii mai puternic şi legătura dintre cei 2 îndrăgostiţi se întăreşte. Este incredibil cum iubirea schimbă un om. Îl face să plutească, îl poartă pe cele mai frumoase meleaguri, îl face să simtă că nimic nu-l poate atinge. Dar la fel de bine, îl face să-şi piardă raţiunea şi să facă lucruri de care nu se simţea în stare înainte, îl face să comită greşeli. Din cauza lor te simţi prost şi ai vrea să dai timpul înapoi să le ştergi. Nu se poate, trebuie să ţi le asumi şi să-ţi spui că dacă vrei, POŢI să schimbi totul. Trebuie să ai voinţă (ceva care mie mi-a lipsit). Dacă vrei ca totul să meargă şi să fie bine, trebuie (TREBUIE!) să fii în stare să lupţi cu tine însuţi şi cu toţi ceilalţi. Acesta e de fapt adevărul. Ne complacem într-o situaţie penibilă şi nu evoluăm spre mai bine, nu pentru că nu am vrea, ci pentru că ne-am obişnuit aşa.

Dacă ai voinţă, totul se poate schimba. Mulţi se opresc la stadiul de vrut pentru că dând de greu se gândesc că poate există o cale mai simplă. Ei bine, nu există decât lupta cu tine însuţi de a fi mai bun şi de a fi altfel.

P.S.: I love you!

Postul acesta îţi este dedicat pentru că îţi mulţumesc că zi de zi eşti alături de mine, mă iubeşti şi mă accepţi aşa cum sunt. Iartă-mă pentru toate greşelile de-a lungul timpului. Îmi e de ajuns un zâmbet de-al tău pentru ca ziua mea să se schimbe radical şi doar o îmbrăţişare să mă facă să mă simt mai bine. Îţi mulţumesc că datorită ţie am cunoscut o parte a mea pe care nu mi-o cunoşteam. Eu nu cred că e o coincidenţă faptul că avem cifra 8 în comun. Nu cred că a fost o coincidenţă cifra 8 de astăzi, ci un semn. Nimic nu poate schimba trecutul, dar viitorul ne aparţine !


Don't fall in love with someone you can live with, fall in love with someone you can't live without!

Un comentariu:

Laura spunea...

foarte frumos!! iubirea este frumoasa!!!

Trimiteți un comentariu